Gezellig meezingen met artiesten Diny Boots en Wendy Molee

Liefhebbers van Nederlandstalige liedjes kunnen binnenkort hun hart ophalen. Het zondagmiddagpodium organiseert op 19 maart en 2 april twee muzikale middagen met optredens van Diny Boots en Wendy Molee. Vaste bezoekers van het podium zullen hen inmiddels al wel kennen. Het repertoire leent zich voor meezingen, meebewegen of dansen. Iedereen die daar zin in heeft, is van harte welkom. 

Wendy Molee

Wendy Molee verzorgt het muzikale programma op zondagmiddag 19 maart. Zij treedt op met herkenbare Nederlandse en Engelstalige liedjes. Alles wordt uit de kast gehaald om het bezoekers naar de zin te maken. Of zoals organisator Joop Broerse zegt: “ Wij zijn pas tevreden als iedereen met een grote glimlach de deur uitgaat.” Meer informatie? Klik op deze KNOP

Diny Boots

Diny Boots vermaakt het publiek op zondagmiddag 2 april. Ook zij zingt Nederlandse en Engelstalige nummers, maar met een nostalgische twist. Zij legt haar hart in liedjes uit de jaren zestig van de vorige eeuw. Haar doel is lieve, gewone, oudere mensen een gezellige middag te bezorgen. Dat is precies wat de vrijwilligers groep achter het zondagmiddagpodium voor ogen heeft. “Wij verzorgen niet alleen de thee, maar maken een praatje en geven aandacht. Mensen waarderen dat.” 
Meer informatie? Klik op deze KNOP 

Wat en hoe

Zondagmiddagpodium maakt het bezoekers makkelijk. Aanmelden hoeft niet. De optredens zijn van 
14 uur 00 tot 16 uur 00. De kosten zijn 5 euro inclusief koffie of thee.
Locatie zondag 19 maart: Heel Europa, Genuahaven 48/50, Purmerend
Locatie zondag 2 april: Wijkplein Where, Triton 73, Purmerend
Fotobewerking: E.Ruis