Hoofdredacteur Lars van der Manden stopt na zeven jaar

Lars van der Manden (29) stopt na zeven jaar als hoofdredacteur bij RTV Purmerend. Van der Manden blijft wel betrokken als programmamaker.

“De afgelopen zeven jaar heb ik een ontzettende leerzame, leuke en inspirerende tijd gehad als hoofdredacteur. Ik heb het een eer gevonden om hoofdredacteur te mogen zijn en ben blij dat ik het vertrouwen van de vrijwilligers heb gekregen.” Van der Manden startte in februari 2015 als hoofdredacteur en vindt dat het tijd is voor iemand anders. “Het is goed voor een organisatie dat er na zoveel jaar een nieuwe hoofdredacteur komt. Een nieuw gezicht met nieuwe ambities en een nieuwe visie.”

De Zaterdagochtend

Van der Manden stopt als hoofdredacteur, maar gaat wel door als programmamaker. Zo blijft hij De Zaterdagochtend presenteren. “Er werden de afgelopen jaren vele programma's bedacht, geproduceerd en verbeterd. Er zijn honderden uren aan radio en televisie gemaakt en ook publiceerden we meer dan duizend nieuwsberichten. Het is leuk om in een andere rol betrokken te blijven bij RTV Purmerend.”