Infopunt Wheermolen opent deuren in Makado

Infopunt Wheermolen opent deuren in Makado

Het infopunt in winkelcentrum Makado gaat op afspraak open. Bewoners kunnen terecht met vragen over onder andere de herontwikkelingsplannen voor Wheermolen-Oost.

Het infopunt fungeert als bindende factor tussen wijkbewoners, zorginstanties en andere organisaties in de wijk. Op deze locatie in het winkelcentrum worden plannen uitgedragen die woningcorporatie Intermaris en gemeente Purmerend gezamenlijk uitvoeren. In totaal komen er 1000 woningen in Wheermolen-Oost; 632 meer dan er nu staan. Een deel van de huidige bebouwing maakt plaats voor nieuwbouw en verder zal veel gerenoveerd worden. Op een informele manier kan informatie gedeeld worden over ontwikkeling van de wijk en de actuele situatie betreffende de leefbaarheid en veiligheid.

Tegenover de ingang van Deen is het infopunt gevestigd. Op afspraak staan de medewerkers klaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur. Voor meer informatie of een afspraak maken zie het e-mailadres info@wijwheermolen.nl of telefoonnummer 0299 45 20 30.