Jaaroverzicht: demonstratie tegen oorlog, Purmer 400 en Stadsverwarming

De jaarwisseling staat traditiegetrouw in het teken van oliebollen, appelflappen en natuurlijk vuurwerk. Kijken naar de toekomst en vooral ook even terugkijken. Wat is er het afgelopen jaar gebeurd? Presentator Mike Drost neemt je mee in het jaaroverzicht van RTV Purmerend.

De lichtjesoptochten door de Purmer, een nieuwe burgemeester, stijgende kosten van de Stadsverwarming en meer. Ook dit jaar schreef RTV Purmerend honderden artikelen, maakten we verschillende radio- en televisieprogramma's en publiceerde we verschillende reportages. In het jaaroverzicht van RTV Purmerend neemt Mike Drost je mee langs verschillende gebeurtenissen. "Even terugkijken naar het afgelopen jaar is altijd leuk", zegt Drost. "En het is natuurlijk ook leuk voor Purmerenders om te zien wat we allemaal hebben gedaan als RTV Purmerend."

Uitzendtijden

Het jaaroverzicht wordt 31 december uitgezonden om 17:00, 19:00 en 22:00 uur. RTV Purmerend, Ziggo 34, KPN 1390 en Delta 12 of natuurlijk via rtvpurmerend.nl. Ook de komende dagen wordt de uitzending herhaald.