Jan en Ria Veenhuijzen- Lebbing 65 jaar getrouwd

Het is een bijzonder jubileum en voor weinigen weggelegd; Jan en Ria Veenhuijzen- Lebbing zijn 65 jaar getrouwd. Om dit te vieren heeft de familie een culinaire rondvaart gemaakt op een historische salonboot door de Amsterdamse grachten. Vier generaties genoten met volle teugen van het diner, het uitzicht op de historische panden en bovenal van elkaar.

Een redelijk traditionele ontmoeting ligt ten grondslag aan dit huwelijk. Ria besluit na een bioscoopbezoek nog een versnapering te nemen in een café. Daar komt ze oog in oog te staan met Jan. Het begin van een romance. Gevolgd door een huwelijk op 4 juli 1957. Als er kinderen komen, geeft Jan zijn baan bij de Koopvaardij op. Ria had traditiegetrouw bij het huwelijk haar baan bij een Verzekeringsbank al opgezegd. Zijn nieuwe baan bij Heineken betekent weer reizen. Over de hele wereld. Maar nu samen.

In 1957 komen ze via Amsterdam in Zuidoostbeemster te wonen. Veertien jaar geleden maakten ze de overstap naar een appartement in het Beatrixpark in Middenbeemster. Daar wonen ze nog. Naar volle tevredenheid.