Jan van Egmond Lyceum zoekt oud-leerlingen


Op maandag 13 september 2021 bestaat het Jan van Egmond Lyceum honderd jaar. Om dit te vieren worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Voor het jubileumboek is de commissie op zoek naar verhalen en ervaringen van oud-leerlingen. 


Een reünie is gepland voor oud-leerlingen en (oud-)medewerkers op zaterdag 9 april 2022. Naast de reünie zijn er vrijwilligers aan het werk om een jubileumboek te maken vol met verhalen, foto’s en illustraties over de afgelopen honderd jaar. Hiervoor zijn de vrijwilligers nog op zoek naar ervaringen en verhalen van oud-leerlingen. Op de website (janvanegmond.psg.nl) kunnen oud-leerlingen via de knop ‘Eeuwfeest’ hun verhalen delen en een enquête invullen. Ook komen er vitrines in het schoolgebouw, waarin agenda’s, foto’s en andere zaken die uit de schooltijd komen gestald worden. Hiervoor is de commissie nog op zoek naar spullen en foto’s.


Wesley Dekker, oud-leerling en medewerker van RTV-Purmerend heeft met twee commissieleden over de geplande reünie en het jubileumboek een podcast-aflevering opgenomen. Deze aflevering is te beluisteren via Spotify. Contact opnemen met de commissie kan via de Jan van Egmond website (janvanegmond.psg.nl) of met Marlies Vermeulen (vermeulen_marlies@live.nl).


Boeren blokkeren N235 en N247 met tientallen trekkers en hooibalen