Laatste P3 in het Park: NKT en Steffen Morrison

De weersvoorspellingen voor zaterdag 21  augustus zijn gunstig, dus wat de kinderen van NKT betreft alle reden om ’s middags naar het Amfitheater in het Leeghwaterpark te gaan voor een hele speciale voorstelling in het kader van ‘P3 in het park’. En om de dag in het park muzikaal af te sluiten is er ’s avonds een optreden van Steffen Morrison en DJ Ro Krom. Kaarten voor de optredens zaterdag zijn via de website van P3 te bestellen.

Het NKT heeft speciaal voor P3 in het park een voorstelling gemaakt, waarin de liefde centraal staat. ‘Alle kanten van de liefde worden belicht in een potpourri van zang en dans uit verschillende NKT musicals’, aldus het NKT over de voorstelling die om 15.30 uur begint.

In de avond treedt vanaf 19.30 uur Steffen Morrison op. Hij weet de interesse van het publiek voor de eerste keer te grijpen, als hij in de halve finale van De Grote Prijs van Nederland staat. Hij stond onder andere in het voorprogramma van bekende artiesten als Joss Stone. De laatste P3 in het Park wordt afgesloten met een silent disco van DJ Ro Krom. Kaarten voor de optreden zijn te bestellen via p3purmerend.nl.