Linuccia Burghoorn donderdagavond op NH Radio

Programmamaker bij RTV Purmerend, Linuccia Burghoorn, is donderdagavond 11 november tussen 19.00 en 20.00 uur te horen op NH Radio. Onder het motto ‘Lokaal kabaal’ krijgt een aantal programmamakers van lokale omroepen tussen 8 en 11 november de kans om een radioprogramma te maken bij de regionale omroep NH Radio.

Sinds afgelopen maandag staat bij NH iedere avond tussen 19.00 en 21.00 uur het lokale geluid centraal. Omroepen Weeff, Radio Beverwijk, RTV Seaport, Zandvoort Inside en RTV Purmerend geven acte de présence. De finaleavond op donderdag 11 november is in handen van RTV Purmerend en Zandvoort Inside. Bij RTV Purmerend presenteert Linuccia samen met John Verweij iedere woensdagochtend het radioprogramma Koffie Lokaal. ‘‘Mijn hart ligt bij het radio maken. Ik doe dat iedere week met heel veel plezier bij RTV Purmerend. Het initiatief van NH is een ontzettende leuke manier om lokale radiomakers met elkaar te verbinden. Bovendien is het een unieke mogelijkheid om je op een breder platform te laten horen."

Wat gaan we in jouw uur horen? ‘‘Ik maak een gezellig avondprogramma met fijne muziek, leuke gesprekken en nieuws uit Noord-Holland. Dus ga vooral luisteren!"

NH Lokaal kabaal donderdag 11 november 2021 19.00 -21.00 uur via FM 88.9 en nhradio.nl.