Live optreden van band Peu de Feu in Heel Europa zondag 17 september

Zondagmiddagpodium treft de juiste toon met een optreden van de band Peu de Feu zondag 17 september in Heel Europa. De Purmerends/Amsterdamse band laat het publiek met hun muziek nooit onberoerd. Heerlijke zigeunerjazz muziek, met opzwepende ritmes, die uitnodigen tot klappen en dansen. Het plezier spat ervan af. 

Als het maar swingt en lekker klinkt

De band is een combo met zang, twee gitaren en een contrabas. Naast de Gypsy Jazz spelen ze ook bestaande nummers die ze zelf arrangeren. Amerikaanse swingnummers als Fly me to the Moon en All of me. De bandleden zijn stuk voor stuk inspirerende muzikanten met een groot hart voor muziek; op hun website het motto ‘Als het maar swingt en lekker klinkt’. De band is in Purmerend geen onbekende voor het uitgaande publiek. Elke laatste vrijdag van de maand spelen ze in Proeflokaal Bakker op de Koemarkt. 

Boodschap voor bezoekers

De vrijwilligers organisatie achter het Zondagmiddagpodium beoogt met de muziekmiddagen Purmerenders te vermaken en een ontspannende middag te bezorgen. Ze zijn ook zelf actief met het schenken van koffie en thee. “Maar wij maken ook een praatje en geven mensen aandacht.” 

Wat en hoe

Zondagmiddagpodium maakt het bezoekers makkelijk. Aanmelden hoeft niet. De optredens zijn van 14 uur 00 tot 16 uur 00. De kosten zijn 5 euro inclusief koffie of thee.
Locatie zondag 17 september, Heel Europa, Genuahaven 49/50, 1448 KK Purmerend

Voor meer informatie contact: joopgerda166@kpnmail.nl
Fotobewerking: E.Ruis