Man (19) aangehouden voor steekincident, politie zoekt getuigen

Een 19-jarige man is aangehouden voor een steekincident dat zondagavond 14 november plaatsvond in de omgeving van de Hoogstraat/ Nieuwstraat in Purmerend. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 20.30 uur kwam op zondag 14 november een melding binnen bij de politie. Een jongen zou zijn neergestoken in de Purmerendse binnenstad. Toegesnelde agenten troffen het slachtoffer in de Koestraat aan, waarna hij is overgebracht naar het ziekenhuis. 

Aanhouding

Niet veel later meldde een 19-jarige man zich bij het ziekenhuis. Hij zou bij een steekincident gewond zijn geraakt. Na onderzoek en behandeling aan zijn verwondingen, werd de man diezelfde avond nog aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident in het Purmerendse centrum.

Vervolgens is de man voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hij zit op dit moment nog vast.

Getuigenoproep

De recherche doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident en komt graag in contact met mensen die meer weten. Heeft u iets gezien of gehoord rond half negen ’s avonds in het centrum van Purmerend? Weet u wie bij het incident betrokken zijn of heeft u andere informatie over deze zaak? De politie komt graag met u in contact via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie kan ook anoniem gedeeld worden via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000

Ook neemt de politie graag kennis van eventuele (camera)beelden. De videobeelden kunnen gedeeld worden via dit formulier.