Meezingen met zangeres Rina op 16 april in Heel Europa

Voor ouderen betekent het Zondagmiddagpodium in Purmerend veel plezier en gezellige momenten. Leuke middagen, in afwisselend Heel Europa of Triton, met meezingliedjes uit de ‘Oude Doos’ en Amsterdamse schlagers vertolkt door zangers of koren. Overigens is iedereen die van muziek houdt van harte welkom. Meezingen en wellicht een dansje, een mooi vooruitzicht voor de zondagmiddag. Komende keer op 16 april is gezorgd voor een aantrekkelijk programma met zangeres Rina in Heel Europa. 

Optreden van Rina

Regelmatige bezoekers van het Zondagmiddagpodium zullen haar wel kennen. Als Purmerendse treedt ze regelmatig op als gast bij de Operette Vereniging Purmerend. Ze zingt herkenbare, Amsterdamse liedjes, maar zingt ook in het Engels en Spaans. Genoeg aanleiding om met elkaar de ‘gouwe ouwe’ tijd te vieren. Vrijwilligers zijn aanwezig voor het verwelkomen van de gasten met koffie en thee. Zij staan open voor een praatje. Hartelijkheid is hun handelsmerk. 

Wat en hoe

Zondagmiddagpodium maakt het bezoekers makkelijk. Aanmelden hoeft niet. De optredens zijn van 14 uur 00 tot 16 uur 00. De kosten zijn 5 euro inclusief koffie of thee.
Locatie zondag 16 april: Heel Europa, Genuahaven 49/50, Purmerend
Voor meer informatie contact: joopgerda166@kpnmail.nl
Fotobewerking: E.Ruis