Meezingkoor Middelie treedt 21 mei op in Heel Europa

Dankzij de organisatoren van het zondagmiddagpodium, Joop en Gerda, is er zondagmiddag 21 mei weer een fantastisch programma. Liefhebbers van het genre Meezingkoor kunnen hun hart ophalen. Het podium van Heel Europa wordt dan volledig ingenomen door leden van het meezingkoor Middelie. Bekende gezichten voor de vaste bezoekers. Voor nieuwe bezoekers een aanrader met vele Nederlandstalige liedjes van onder meer André Hazes, Johnny Jordaan en tante Leen, Frans Bauer, Jan Smit, Marianne Weber en Gerard Joling. 

Achtergrond Meezingkoor Middelie

Meezingkoor Middelie is een typisch gemengd koor met accordeonisten en drummers die de zangers begeleiden. Het koor bestaat al sinds 2007. Het is dirigent André de Vries die het hele gezelschap bij de hand neemt. Zelf zeggen ze over hun optreden: “Het is een garantie op gezelligheid.” Benieuwd naar alle liedjes die ze zingen? Druk op deze KNOP.

Naast de inbreng van de artiesten is de typische gezelligheid van het zondagmiddagpodium ook te danken aan de vaste vrijwilligers die aanwezig zijn om de gasten van koffie en thee te voorzien. Hun handelsmerk is hartelijkheid. 

Wat en hoe

Zondagmiddagpodium maakt het bezoekers makkelijk. Aanmelden hoeft niet. De optredens zijn van 14 uur 00 tot 16 uur 00. De kosten zijn 5 euro inclusief koffie of thee.
Locatie zondag 21 mei: Heel Europa, Genuahaven 49/50, Purmerend
Voor meer informatie contact: joopgerda166@kpnmail.nl.

Foto: aangeleverd