Nieuw seizoen Ik Geloof In Mij

Televisieprogramma ‘Ik geloof in mij’ krijgt opnieuw een vervolg. Het derde seizoen van de hitserie wordt vanaf zaterdagavond 14 augustus uitgezonden bij SBS6. Purmerender Dario gaat met muzikale collega’s als René le Blanc en Rutger van Barneveld op tour in Spanje.

Veel zingen en wachten op een definitieve doorbraak, daar draait de succesformule Ik Geloof In Mij om. Het derde seizoen van het SBS6-programma wordt vanaf 14 augustus uitgezonden. In het nieuwe seizoen gaan artiesten als René Le Blanc, Rutger van Barneveld en Purmerender Dario Kreuger richting de Costa del Sol.

Buitenlandse tournee

Het nieuwe seizoen Ik Geloof In Mij: Costa Del Sol Tour staat volgens Dario volledig in het teken van een buitenlandse tournee. ‘‘Wij zijn met z’n allen richting Spanje gegaan om daar te zingen’’, vertelt de zanger aan RTV Purmerend. ‘‘In dit seizoen ga je meemaken hoe het ons daar vergaat. Ook ga je zien dat we als groep een stuk hechter zijn geworden.’’ Bij het nieuwe seizoen hoort, naast de nodige media-aandacht, ook een nieuwe single van de groep. Een dag vóór de grote seizoensopening komen de zangers met het nummer Un Dos Très Cerveza.

Tekst gaat verder onder video.

De Clown

Zanger Dario Kreuger is geen onbekende in de omgeving van Purmerend. De 57-jarige artiest gooide menig nummer in een après-ski jasje en deed dat niet onverdienstelijk. Zo scoorde hij hits met onder andere zijn versies van Zij Gelooft In Mij en De Clown. De afgelopen jaren is Dario vooral bezig met de focus op eigen repertoire. ‘‘Het is leuk om te zien dat mijn naamsbekendheid de laatste jaren vergroot is. Mede dankzij de populaire serie.’’

Ik Geloof In Mij: Costa Del Sol Tour, vanaf 14 augustus elke zaterdag om 22.00 uur op SBS6.

Foto’s: Wessel de Groot