Optreden band Ronin in kapel kerkhof Overweersepolderdijk

Zondag 4 juni speelt Ronin folk, middeleeuws, dromerige seventiesnummers en melodieuze pop en rock. De nummers zijn verbonden door een typische Ronin-sound. Het optreden is in de kapel van het kerkhof aan de Overweersepolderdijk. De opbrengst is voor de stichting Kerkhof Overweersepolderdijk.

Ronin bestaat uit Rob de Heer (gitaar en zang), Nynke van Zwol (zang en fluit), Jimmy Mendizábal (percussie) en Imre Post (bassist). Wie naar het concert wil, kan vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 uur en 16.00 uur voor negen euro een kaartje kopen. Dat kan ook via info@keeskarsbergen.nl of telefonisch via 0299 - 427 823. De toegangsprijs is inclusief een kopje koffie of thee voor het optreden. Ronin begint 16.00 uur.

Expositie

Voor het optreden kan men schilderijen met als thema werken van barmhartigheid van Coby Drost en Diana Prosper en iconen van JosĂ© van Sante bezichtigen. De toegang tot de expositie is gratis en is mogelijk los van het optreden van Ronin. 

Adres

Het adres van de kerkhof-galerie en beeldentuin is Overweersepolderdijk 24 in Purmerend. Nadere informatie over het voormalig kerkhof en de activiteiten staat op www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl.

Foto: Evert Ruis