Pascal Verkroost (CDA) voorgedragen als nieuwe wethouder

Pascal Verkroost wordt voorgedragen als nieuwe wethouder. De CDA-fractie heeft dat bekendgemaakt aan RTV Purmerend. "Hij heeft de kennis en ervaring binnen de Purmerendse politiek die nodig is voor deze functie."

Stelt bestuursvoorzitter Gerard Hoving van het CDA. Raadslid Fred Koot vult aan: "Pascal is ruim twee periodes actief als raadslid. Daarnaast heeft hij als directeur van de gemeente Waterland veel ervaring die van pas komt bij het wethouderschap."

Momenteel is Verkroost fractievoorzitter van het CDA. "Ik vind het een eer om voorgedragen te worden. Purmerend is een prachtige gemeente en ik kijk er naar uit om mijn steentje te kunnen bijdragen als wethouder."

Eveline Tijmstra

CDA heeft de Purmerender voorgedragen vanwege het vertrek van Eveline Tijmstra. De wethouder vindt dat het 'nu tijd is voor nieuwe ervaringen' en kijkt uit naar meer tijd met haar gezin. De gemeenteraad van Purmerend en Beemster zal naar verwachting in december een besluit nemen over de voordracht. Na een positief besluit wordt hij be√ędigd door de burgemeester.

Foto: CDA Purmerend