Politie zoekt getuigen gewapende overval Used Products

De politie zoekt getuigen van een overval op de Used Products. Twee mannen overvielen zaterdagochtend 7 augustus de franchisewinkel aan de Hoogstraat in Purmerend.

Rond 11.10 uur kwamen de twee verdachten binnen in de winkel. Onder bedreiging van een wapen namen ze een buit af. Daarbij knevelden ze zowel een medewerker als een klant.

De twee voortvluchtigen zijn op een snor- of bromfiets weggereden door de Nieuwstraat, in de richting van de Westerstraat. Later op diezelfde ochtend werd een scooter onbeheerd aangetroffen op de Burgemeester D. Kooimanweg. De politie onderzoekt op dit moment of er een verband zit tussen de overval en de aangetroffen scooter.

Signalement

Het gaat om twee donkergetinte mannen. Beide droegen donkere kleding en een mondkapje en een pet met daarover een capuchon. Een van de verdachten had een Louis Vuitton-rugzak bij zich en opvallend was ook dat hij een winterjas droeg. De andere verdachte droeg een big shopper-tas.

Getuigenoproep

Heeft u zaterdagochtend iets gezien of gehoord dat mogelijk met de overval te maken heeft? Misschien heeft u relevante camerabeelden van of rond de Hoogstraat of van de Burgemeester Kooimanweg. Deel uw informatie via het tipformulier of bel via 0900-8844.

Foto: Inter Visual Studio