Politie zoekt getuigen overval Westerstraat

De politie zoekt getuigen van een overval op massagesalon Hao Yun in de Westerstraat, vrijdagmiddag rond half drie. Ondanks een zoektocht door de politie en een Burgernet-melding is de verdachte niet gevonden.

Vrijdagmiddag belt een man aan bij de Chinese massagesalon in de Westerstraat. Als hij is binnengelaten vraagt hij op dreigende wijze om geld. De medewerkster wist de zaak te verlaten en op straat om hulp te roepen. De verdachte verliet daarop de zaak en rende weg. Diverse omstanders achtervolgden hem en zagen hem in de Westersteeg op een zwarte bromfiets stappen, met achterop een geel/oranje maaltijdbox, zonder sticker.

Het signalement van de verdachte: man, ongeveer 1.80 a 1.90  meter lang, volledig in het zwart gekleed met een zwarte integraalhelm met vizier op. De helm had witte strepen aan de zijkant. Hij had een zwarte sporttas bij zich. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). De politie komt ook graag in contact metg mensen die eventueel beelden zoals van dashcams hebben uit die buurt en op dat tijdstip. Op de website politie.nl is een contactformulier te vinden.  neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. Graag bij uploaden vermelden 2021246350.