Popkanjer Lisa treedt op in P3: 'Het wordt heel vet'

Het is vrijdagavond zover. Zangeres Lisa Carmen uit Zuidoostbeemster treedt op in P3. Recent werd ze door mediapartner NH gekozen tot Popkanjer van het jaar. "Ja, bizar hè. Dat is nogal een titel", zegt de zangeres.

Het is de laatste tijd nogal snel gegaan met de Beemsterse. Lisa Carmen zit op de Popacademie van het AtEZ Conservatorium in Enschede. Vorig jaar bracht ze haar eigen nummer 'Tijd' uit en recent werd Carmen uitgeroepen tot Popkanjer. "Ik hou heel erg van diverse muziek, maar mijn eigen sound is meer geïnspireerd op Suzan en Freek en Bløf", vertelt ze in gesprek met onze verslaggever.  "Maar ik heb natuurlijk wel mijn eigen, persoonlijke teksten." (Lees verder onder de video)

Optreden

Na optredens bij het Midwinterfeest Graft-De Rijp en Reuring, is het vrijdagavond tijd voor de volgende stap: Pop- en Cultuurpodium P3. Liedjes van Adele, Billy Joel, Tabitha en Elton John: ze komen allemaal voorbij. "Maar natuurlijk mijn eigen nummer. Het wordt heel vet. We zijn superdruk aan het repeteren."

Het optreden start vrijdagavond om 20:30 uur, de deuren gaan om 20:00 uur open. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn nog verkrijgbaar via de website p3purmerend.nl.