Purmerender mishandeld, politie zoekt getuigen

De politie zoekt getuigen van een mishandeling die maandagmiddag 31 mei  rond 15.50 uur bij het Van Damplein plaatsvond. Een 44-jarige man uit Purmerend kreeg een klap in het gezicht. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en hem is slachtofferhulp aangeboden. De politie onderzoekt de mishandeling.

Het slachtoffer reed op een fiets op Evenaarspad bij het Van Damplein en kwam ter hoogte van het middelste bruggetje in botsing met een andere fietser. De 44-jarige man ging in gesprek met de andere fietser en kreeg van hem een klap in het gezicht. Vervolgens is de verdachte samen met een persoon weggefietst richting de Zambezilaan. 

Signalement
De dader is 15 tot 17 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang, heeft een slank postuur en halflang haar. Hij droeg een spijkerbroek, zwart T-shirt en een zwarte baseballpet. De verdachte was niet alleen ten tijde van het incident. Hij was in het gezelschap van een jongeman van dezelfde leeftijd. Hij droeg een lichtgekleurd T-shirt. Wie die maandagmiddag rond 15.50 uur iets gezien heeft van het incident of de aanrijding, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.