PurmerValley Experience in P3, RTV Purmerend is erbij

Vanaf vandaag staat Purmerend drie dagen in het teken van de PurmerValley Experience. Scholieren, werkzoekenden en mensen die een carrièreswitch overwegen, kunnen kennismaken met alles wat techniek te bieden heeft. RTV Purmerend maakt woensdag tot 18:00 uur een programma vanuit P3.

Technologie in de breedste zin van het woord, dat is het onderwerp van de driedaagse PurmerValley Experience. Het evenement is gratis toegankelijk voor geïnteresseerden. Naast beleving staat ook kennisdelen en ontmoeten centraal tijdens de driedaagse. Tijdens de Experience kun je alles te weten komen over onder meer cybersecurity, apps, drones, online marketing en robotica.

Het programma van RTV Purmerend geeft verslag van de eerste dag. Diverse presentatoren maken deze dag het programma vanuit het Purmerendse poppodium. Tussen 09:00 en 12:00 uur zijn dat Linuccia Burghoorn en John Verweij, van 12:00 tot 14:00 uur Lars van der Manden en daarna komen Mitchell Vermaning en Zoë Oerlemans. Wouter Zuidewind sluit tussen 16:00 en 18:00 uur de dag af.

RTV Purmerend is te luisteren via de radio (frequentie 104.9 FM) en via televisie te zien (Ziggo 36 en KPN 1390).