RTV Purmerend brengt opnieuw het Purmerends Sinterklaas Nieuws

De lokale omroep van Purmerend komt vanaf 8 november met een eigen Sinterklaas Nieuws. Het belooft een leuk programma te worden met de Sint, pepernoten en vooral veel cadeautjes.

Hij komt, hij komt. Maandenlang heeft RTV Purmerend gewerkt aan een eigen nieuwsbulletin over Sinterklaas. Raymond van Kerkwijk is producent en vanaf het begin betrokken bij de productie. β€˜β€˜Er zijn vijf afleveringen van het journaal gemaakt, waarbij spannende dingen gaan gebeuren rondom Sinterklaas. Leuke scenes, met een knipoog richting personen uit de gemeenteraad.’’

Het team van het Sinterklaas Nieuws bestaat uit twintig mensen. Naast een vaste crew en acteurs en actrices, spelen enkele bekende gezichten van RTV Purmerend een rolletje in de serie. Zo zijn politiek verslaggever Piet van Dijk en presentator Mick Smits te zien in het televisieprogramma.

Purmerends Sinterklaas Nieuws, vanaf maandag 8 november om 16:30 uur te zien bij RTV Purmerend. Het wordt de dag erna herhaalt om 06:30 uur. In het weekend zijn er marathon-uitzendingen, raadpleeg de actuele gids op rtvpurmerend.nl Bekijk de serie via Ziggo-kanaal 36 of KPN-kanaal 1390. De serie is ook online terug te kijken.