RTV Purmerend-vrijwilligers doen mee aan recordpoging podcast maken

Mike Drost en Wesley Dekker doen mee aan een initiatief om het wereldrecord podcast maken te verbreken. De RTV Purmerend-medewerkers maken zondag 9 oktober tussen 00:30 en 01:30 uur een podcast over het werken bij de lokale omroep.

Tijdens de Dutch Media Week wordt de recordpoging gedaan met behulp van bekende en onbekende podcastsers. De poging begon zaterdagochtend 1 oktober en wordt afgesloten op zondagmiddag 9 oktober. Onder het motto 'Lekker lokaal' vullen Mike Drost en Wesley Dekker een uur van wat - naar verwachting - de langste podcast ter wereld zal worden.

Gasten

De lokale omroep wordt tussen 00:30 en 01:30 uur belicht. Drost en Dekker praten over hun eigen ervaringen bij RTV Purmerend, maar spreken ook met verschillende vrijwilligers van lokale omroepen. Zo zijn Anthony Bisschops (HalloGilzeRijen), Jaap Mol (RTV L.O.V.E.), Mick Smits (RTV Purmerend) en Daan Warnas (Slotstad rtv) te gast. Ook schuift Karen Heerschop aan. De oud-burgemeester van Beemster en Zeevang vertelt over de rol van de lokale omroep in de gemeente.

De recordpoging is te volgen via deze link. Tussen 00:30 en 01:30 uur zijn Mike Drost en Wesley Dekker aan zet.