VACATURE: RTV Purmerend zoekt (beginnend) nieuwsredacteur!

Je vind het leuk om mensen te informeren, om verhalen te vertellen of ergens de onderste steen van boven te krijgen. Herken je jezelf hierin? Dan zoeken we jou! Na het ontstaan van twee plekken binnen onze organisatie zoeken we voor onze mediakanalen (radio, televisie, website en sociale media) namelijk beginnende en ervaren nieuwsredacteuren.

Onze omroep is al meer dan 25 jaar in de gemeente Purmerend actief met radio, televisie en met de opkomst van sociale media natuurlijk ook online. Onze website heeft ruim een miljoen hits per jaar en onze Facebookpagina bereikt bijna 15.000 mensen uit de regio. Ons team bestaat uit een groep vrijwilligers met een passie voor media en een gedeelde interesse voor de stad en het informeren van inwoners. Of dit nou gaat over politiek, grote projecten, evenementen of het kleine nieuws uit een specifiek gebied.

De functie van nieuwsredacteur kan zowel uit huis als bij ons op de redactie worden gedaan. Je kunt je eigen tijd indelen en hebt contact met de andere nieuwsredacteuren. Indien nodig geven we begeleiding en voorzien je van cursussen voor ons redactiesysteem. De enige eis die we hebben is dat je goed bent in de Nederlandse taal in woord en geschrift. Er is een mogelijkheid om door te groeien binnen onze organisatie of aan je CV te werken voor een betaalde baan in de mediasector. Je kunt je als nieuwsredacteur ook specialiseren in een bepaalde tak van verslaggeving en nieuwsredactie, denk aan politiek, human interest, economie, ondernemers etc.

Heb je interesse en zou je vrijblijvend meer informatie willen? Neem dan contact op met hoofdredacteur Lars van der Manden via Lars.vanderManden@rtvpurmerend.nl. We hebben goede koffie en als je weet wat je lievelingskoekjes zijn, regelen we die ook. Tot snel!

Documenten