Sporten in buitenlucht voor 60+ Beemsterlingen

Spurd start in navolging van Purmerend op 6 juli in Middenbeemster met een bewegingsprogramma in de buitenlucht voor zestig-plussers: Golden Sports. Elke dinsdagmiddag wordt op het sportcomplex van de sv Beemster een fitnessprogramma aangeboden. De eerste training is gratis.

Er worden oefeningen gehouden gericht op conditie, evenwicht en coördinatie. Na de gratis eerste les  kunnen deelnemers met forse korting een leskaart voor zes keer een uur GoldenSports kopen. ‘Samen bewegen is gezond en gezellig. Er wordt op een ongedwongen en gevarieerde manier bewegingsactiviteiten aangeboden’, aldus  bewegingsdeskundige Helen Kaptein van Spurd.  ‘Er wordt rekening gehouden met de lichamelijke mogelijkheden van de individuele deelnemers.’ GoldenSports is niet geschikt voor gebruikers van een loophulpmiddel zoals een rollator.

De lessen zijn op dinsdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur. Aanmelden via goldensports@spurd.nl of bellen maandag t/m vrijdag tussen 08.30-15.30 uur. Op dinsdag 6 juli kost een 6-strippenkaart voor de vervolglessen slechts € 10,=.


Trefwoorden: