Sporting De Gors en KramerKuiper Accountants winnaars PRO Ondernemersprijs 2020

Sporting De Gors en KramerKuiper Accountants hebben de PRO Ondernemersprijs 2020 gewonnen. De ondernemersvereniging maakte de winnaars bekend in een speciale uitzending van Ondernemend Purmerend bij RTV Purmerend.

Normaliter worden de prijzen tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst bekendgemaakt, maar vanwege de huidige coronacrisis is dat niet mogelijk. ‘‘De PRO wil niet langer wachten met het uitreiken van de prijzen’’, vertelde Thierry van der Weide, presentator van Ondernemend Purmerend.

Marco Dekker, jurylid en voorzitter van de PRO Ondernemersprijs Commissie, reikte de prijzen in de special uit. Sporting de Gors won de prijs in de categorie kleine bedrijven. ‘‘Sporting De Gors kenmerkt zich door creativiteit. In de eerste lockdown stond behoorlijk snel een tent buiten, waardoor de leden veilig konden sporten. Het kenmerkt jullie denken: niet in problemen, maar in mogelijkheden.’’ Andere genomineerden in deze categorie waren Multi-IJs en Kat’s Reclame.

In de categorie grote bedrijven heeft KramerKuiper Accountants gewonnen. ‘‘Het was ook hier een lastige beslissing’’, benadrukt jurylid Dekker. ‘‘KramerKuiper Accountants is een écht Purmerends familiebedrijf. Bijzonder is dat jonge mensen bij jullie intern worden opgeleid.’’ In deze categorie was ook BRASA Bar & Kitchen genomineerd.

Bekijk hieronder de speciale aflevering van Ondernemend Purmerend terug.