Superfan Kevin ging acht keer naar Harry Styles concert

Je hebt fans, maar je hebt ook fans. De 25-jarige Kevin Möhle ging de afgelopen weken acht keer naar een concert van zanger Harry Styles. "Sommige mensen gaan luxe op vakantie en ik heb dit."

In het radioprogramma De Zaterdagochtend praat Möhle geregeld over zijn grote idool: Harry Styles. De Britse popster werd bekend als lid van boyband One Direction, maar inmiddels heeft de zanger ook solo verschillende hits op zijn naam. "Harry Styles is de grootste popster van dit moment", vertelt Kevin. Hij is de afgelopen weken in verschillende landen geweest: van Duitsland tot Spanje en van Groot Brittanië tot Nederland. Waar Harry Styles was, was zijn grootste fan. Zo ook bij het laatste concert vorige week in Italië. "Het was echt geweldig. Hij sprak ook deels in het Italiaans en sloot zijn tour mooi af met een bijzonder pianostuk."

Elk optreden anders

Het klinkt misschien een beetje saai: acht keer naar hetzelfde concert. Maar nee, zegt de twintiger: "Elk optreden is anders. Er is veel interactie met het publiek en bovendien sta je bij elk concert op een andere plaats. Bij het derde concert in Amsterdam stond ik heel dichtbij. Dat vergeet je natuurlijk nooit meer."

Tekst gaat verder onder de foto.

Roes

"Vroeger vond ik dit leuk of dat, maar meer was het niet. Ik had echt nooit verwacht dat ik zo'n supporter van iemand zou zijn." In het verleden luisterde Kevin wel graag naar Sam Smith en Ariana Grande, maar Harry Styles is volgens hem een buitencategorie. "Het is niet echt pop, maar meer een eigen categorie. Het heeft ook veel weg van rock en is wat meer symfonisch en psychedelisch." Wat het favoriete liedje van Kevin is? "Ja, dat is dan toch Satellite. Het geeft zoveel energie en zeker live hoor je de drums ook heel goed."

Tekst gaat verder onder de video.

Maar voor Kevin is er ook zeker een andere reden om naar meerdere concerten te gaan: Harry Styles gaat er wellicht een aantal jaar meestoppen. "Hij is ook acteur en heeft dus verschillende andere projecten. Het klinkt gek, maar het geld wat ik er nu aan uitgeef verdien ik in de tijd dat hij stopt wel terug. Sommige mensen gaan luxe op vakantie en ik heb dit. Je kijkt er lang naar uit en leeft zo in een roes. Het laat zo'n mooie indruk achter en dat is het mooiste."


Meer nieuws