Tentoonstelling kerkhof-galerie en beeldentuin Overweersepolderdijk

In de kapel van het voormalig kerkhof aan de Overweersepolderdijk zijn kunstwerken te zien van Jutta Bijderwieden, Peet Bijderwieden, Andreas Link en Nadine Müller. De tentoonstelling is elke vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag open. De gratis toegankelijk tentoonstelling is nog tot en met zondag 9 juli te zien.

Van Jutta Bijderwieden zijn bewerkte foto’s over licht en schaduw en van Peet Bijderwieden foto’s over sfeer te zien. Naast de foto’s zijn er schilderijen en sculpturen in klei en steen van Andreas Link en driedimensionale werken met hout, epoxy, ijzer en meer van Nadine Müller.

Beeldentuin

De beeldentuin met onder meer beelden van Wil van Blokland, George van Heeteringen, Gerard Höweler, Co Latumahina en Godelieve Smulders is dagelijks open vanaf 10.00 uur tot 17.0 uur.

Kapel

De expositie in de kapel is vrijdag, zaterdag en zondag open vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur. Nadere informatie over de galerie en beeldentuin en het voormalig kerkhof staat op www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl. Het adres van de kerkhof-galerie en beeldentuin is Overweersepolderdijk 24 in Purmerend.

Foto: Evert Ruis