Uitjes in de buurt; 18 september Renata de Boer

Met het einde van de zomer in zicht biedt de werkgroep zondagmiddag podium van Clup Welzijn op het juiste moment haar herfstprogramma aan. Oudere Purmerenders kunnen binnenkort genieten van in totaal drie voorstellingen op de zondagmiddag. Plezier gecombineerd met gemak want alle drie de voorstellingen zijn om de hoek in de eigen buurt. 

De eerste voorstelling is in buurtcentrum Heel Europa. Op 18 september treedt Renata de Boer op met haar liedjesprogramma. Het belooft een muzikaal feest met gezellige en herkenbare nummers in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Indonesisch. Verzoeknummers worden gehonoreerd en meezingen mag. 

De overige voorstellingen zijn op 2 oktober met een optreden van Meezingkoor Middelie in Wijkplein Where/Triton en op 16 oktober in Heel Europa met het accordeon gezelschap Accordando. Alle voorstellingen beginnen om 14 uur 00 en duren tot ongeveer 16 uur 00. Iedereen kan gewoon binnenlopen. Aanmelden hoeft niet. De kosten bedragen € 5,00 inclusief een kopje koffie of thee.

De werkgroep zondagmiddagpodium organiseert iedere maand twee voorstellingen voor oudere Purmerenders op de zondagmiddag. Benieuwd naar wat er nog meer dit jaar op het programma staat. Even contact opnemen met Joop Broerse via 06 533 361 50, of joopgerda166@kpnmail.nl
Interesse in het mee helpen organiseren; de vrijwilligers van de werkgroep kunnen altijd collega’s gebruiken.