Verkiezing mooiste portret van Erol Savur

De afgelopen weken hebben twintig kunstenaars een portret gemaakt van Erol Savur. Dat is gedaan tijdens het jaarlijkse Purmerendse Sterren op het doek. Savur is eigenaar van restaurant Kriti en initiatiefnemer van Handje Helpen Purmerend.

De tekeningen en schilderijen zijn gemaakt tijdens de zevende editie van Purmerendse Sterren op het doek van Kunstcollectief Purmerend.
Tijdens de openingstijden is in theater de Purmaryn de tentoonstelling van de twintig portretten te bezoeken. De openingstijden zijn dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur en tijdens de voorstellingen. Via een stemformulier kan met de keuze bekend maken. Dat kon tot en met vrijdag 2 februari.

Favoriet en publiekswinnaar

Erol maakt 3 februari in de Purmaryn bekend welk portret zijn favoriet is. Aansluitend maakt Kunstcollectief Purmerend de publiekswinnaar bekend. (Tekst gaat verder onder de foto)

Lokale ster

Zaterdag 19 november is de kunstenaars verteld dat Erol Savur de lokale ster in de spotlight is. Aansluitend is door hen met potloden, verf en houtskool een eerste schets op papier gezet en de afgelopen weken uitgewerkt.

Foto's: Han Cozijn