Vijf keer wandelen in de herfst met Spurd

Samen bewegen is niet alleen gezond, het is ook plezierig. En als je dan ook nog wilt genieten van herfstkleuren in de natuur, dan zijn de vijf herfstwandelingen van Spurd misschien een idee. De wandelingen voeren door diverse parken en woonwijken in Purmerend en Beemster. De eerste wandeling is aanstaande vrijdag door het groengebied in Weidevenne.

Deelname aan de wandeltochten kost 2,50 per keer en  je krijgt dan op de starlocatie een routebeschrijving met plattegrond. Onderweg is er een pauzemoment met koffie of thee. Betalen kan bij het begin van de wandeling per PIN of (gepast) contant. Spurd wijst er op dat de wandelingen door Weidevenne en De Gors vanwege de ondergrond niet geschikt zijn voor mensen met een rollator.

De wandeling door Weidevenne op 1 oktober start om 13.00 uur op het parkeerterrein bij brasserie De Jutter, Weidelandpad 3-5. Woensdag 6 oktober is er een wandelroute door woonwijk Gors. Daarna volgen nog wandelingen door Overwhere, de Beemster en de Purmer. Meer informatie is te vinden op spurd.nl

Spurd wil voor de organisatie vooraf weten hoeveel wandelaars gaan komen, daarom is aanmelden verplicht. Dan kan tot en met de dag voor de wandeling via een e-mail naar info@spurd.nl of telefonisch maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 15.30 uur via 0299 – 418100. Aanmelden kan met vermelding van datum/wandelroute, naam (en eventuele wandelgenoten), telefoonnummer en e-mailadres. In een keer aanmelden voor meerdere data/wandelroutes is mogelijk.

Boeren blokkeren N235 en N247 met tientallen trekkers en hooibalen