Voorbereidingen getroffen; reünie Witte Mavo aanstaande

Een reünie voor de Witte Mavo wordt vrijdag 27 mei gehouden in sporthal De Kloek. Organisator Geert Heikens spreekt met Wesley Dekker over de voorbereidingen.

Je kwam elkaar bijna dagelijks tegen. Je zat bij elkaar in de klas of kende elkaar uit de pauzes. Jaren verstreken en dan is er de mogelijkheid om elkaar opnieuw te spreken. Wat is er geworden van die ene vriend en hoe zal het gaan met dat leuke meisje? Geert Heikens is naar eigen zeggen niet bepaald een ‘reünietype’, maar organiseert desondanks de reünie van de Witte Mavo in Middenbeemster. ‘‘Vorig jaar kwam ik per toeval langs het oude schoolgebouw en realiseerde mij dat het gebouw in 2022 100 jaar bestaat. Dat vind ik een mooie aanleiding om een reünie te hebben.’’

En dus regelde de Beemsterling en hoofdredacteur van Binnendijks een sporthal, verkooppunt van de kaartjes en houdt hij contact voor de nodige foto’s. ‘‘De nadruk zal tijdens de middag vooral liggen op elkaar ontmoeten, maar ook foto’s en een film worden vertoond.’’

De reünie is bedoeld voor leerlingen, docenten en andere betrokkenen bij de (M)ULO/ MAVO Middenbeemster. Aanmelden kan via de websitevisitbeemster.nl. Een kaartje kost €5,00 per persoon.

Podcast

Beluisterde podcast met Geert Heikens op je favoriete platform of bij RTV Purmerend. Wesley’s Podcast, elke maandag vanaf 21.00 uur. Radiofrequentie 104.9 FM en televisiekanaal Ziggo 36, KPN 1390.