Voorjaarsexpositie kerkhof-galerie en beeldentuin Overweersepolderdijk

Zondagmiddag 5 maart is er tijdens een expositie op de begraafplaats aan de Overweersepolderdijk divers werk van 24 kunstenaars te zien. Zij zijn aanwezig om te vertellen over hun passie en hun kunstwerken tegen een maximale prijs van 175 euro te verkopen. Drankjes zijn te koop, de expositie is gratis toegankelijk.

De kunstwerken zijn van verschillende disciplines, zoals schilderijen, tekeningen, glas-in-lood, tiffany,keramiek, epoxy, foto’s, keramiek, mixed media, beelden en sieraden. Irene Hartland en Tiny Höfte-Langendijk schenken hun opbrengst van de verkoop van schilderijen aan de stichting KerkhofOverweersepolderdijk.

Frida Kahlo

Een aantal kunstenaars is betrokken bij Kunst Werkt van Odion: zij exposeren en verkopen glazenschalen met het thema Frida Kahlo. Ook hebben zij glas, kaarsen en houten engelen bij zich.

Kapel

De expositie in en om de kapel is open vanaf 12.00 uur en eindigt 16.30 uur. Nadere informatie over het voormalig kerkhof en de huidige galerie en beeldentuin staat opwww.kerkhofoverweersepolderdijk.nl. Het adres van de kerkhof-galerie en beeldentuin is Overweersepolderdijk 24 in Purmerend.

Foto: Evert Ruis