Waterland Werkt: de grootste en relaxte bedrijven-, stage- en banenmarkt in de regio

De tijd is nog nooit zo gunstig geweest om een baan te vinden. Werkgevers schreeuwen om mensen. Alleen al in een straal van twintig kilometer rond Purmerend rollen er op de site van een uitzendbureau zomaar 100 banen uit de computer. Banen met een vast contract, waarbij certificaat of diploma vereist is. Ook als je geen (afgeronde) opleiding hebt, kun je volgens het computer aanbod alle kanten op met een opleiding in combinatie met werk. Prachtig maar er gaat niets boven een relaxte kennismaking onder het genot van een kopje koffie. En dat gebeurt bij uitstek op zondagmiddag 2 oktober bij Waterland Werkt: de grootste bedrijven-, stage- en banenmarkt in de regio. 

Plezier in het werk staat of valt niet alleen bij een baan maar ook bij de sfeer in een bedrijf. Bij Waterland Werkt staan zondag meer dan zeventig werkgevers klaar. Die kun je spreken, in de ogen kijken en vergelijken. Een uitgelezen kans voor werkzoekenden, werkgevers, bedrijven en scholen om elkaar fysiek te ontmoeten. Waterland Werkt duurt van 12.00 tot 17.00 en wordt gehouden op industrieterrein De Koog, in Purmerend in en om Het Gerrit Rietveld, H20, Het Antoni Gaudi en de Cantekoogweg. 

Ben je stagiair, leerling of werkzoekende of gewoon geïnteresseerd in een andere baan kijk dan op https://waterlandwerkt.info/ Ondernemers kunnen zich aanmelden via info@waterlandwerkt.nl

Ook RTVPurmerend is aanwezig en doet rechtstreeks verslag op radio en tv. Niet toevallig want via de lokale omroep hebben veel vrijwilligers hun eerste stageplaats of baan gevonden. Het wordt een uitzending met interessante gasten, de leukste filevrije vacatures in de regio en de fijnste zondagmiddag muziek.

Te luisteren en te zien via: rtvpurmerend.nl, 104.9FM, DAB+, Ziggo 34, KPN 1390, Delta 12.