Zanger Dario komt met nieuwe single en is te gast in podcast

Zanger Dario Kreuger heeft een nieuw nummer uitgebracht, ‘Hoe kom ik zo stom’. De Purmerender geniet van de aandacht rondom televisieprogramma Ik Geloof In Mij en is te gast in de podcast van Wesley Dekker.

Al drie seizoenen lang is Dario samen met muzikale collega’s René Le Blanc en Rutger van Barneveld een van de vaste waarden in Ik Geloof In Mij. Veel zingen en wachten op een definitieve doorbraak, daar draait het SBS6-programma om. De inmiddels 57-jarige Dario is geen onbekende in de omgeving van Purmerend. De artiest gooide menig nummer in een après-ski jasje. Tot genoegen van het publiek; in de jaren negentig scoorde hij hits met onder andere zijn versies van Zij Gelooft In Mij en De Clown.

Tekst gaat verder onder de video.

‘‘Eerst kreeg ik weleens complimenten na een optreden en nu staat iedereen klaar met de telefoontjes. Het is leuk om de populariteit van de serie te merken’’, vertelt hij in de podcast. ‘‘Ik heb nu een heel nieuw publiek erbij.’’

Aanleiding voor het gesprek is het nieuwe nummer van de Purmerender: Hoe Kom Ik Zo Stom. ‘‘Het is voor veel mensen heel herkenbaar. Je hebt een date en dat valt achteraf toch tegen. Het is zo makkelijk om je bijvoorbeeld online anders voor te doen dan je bent. Daar gaat dit nummer over.’’

Over de nieuwe single, de zangcarrière en het verliezen van zijn vader spreekt Dario in de nieuwe podcast. Beluister het hele gesprek via je favoriete podcastapp of op de radio. Wesley’s Podcast, elke maandag vanaf 21.00 uur. Radiofrequentie 104.9 FM en televisiekanaal Ziggo 36 en KPN 1390.

Foto: Wessel de Groot