Zestien optredens tijdens gratis Parckpop Ilpendam

Coverbands én bands en muzikanten met eigen werk bouwen samen met de bezoekers in Ilpendam een muzikaal feest tijdens Parckpop 2023. Het Burgemeester van Oorschotplantsoen is het podium voor non-stop muziek van diverse genres. Er zijn zondagmiddag 27 augustus in totaal zestien optredens van elk een half uur. Het gratis toegankelijk festival trekt elke editie duizenden bezoekers, dit jaar is het de 32e editie.

Er zijn twee podia met non-stop live muziek. Het eerste optreden is zondag 27 augustus om 14.00 uur en het laatste optreden begint 21.30 uur. Het volledige programma staat op parckpop.nl. Parckpop was er voor het eerst in 1990. De organisatie zet zich vanaf de oprichting in voor een gratis toegankelijk muziekfestival. De bands en muzikanten ontvangen overigens geen vergoeding. Een gezellige sfeer is steeds belangrijk voor de vrijwilligers én bezoekers.

Betalen met PIN of cash

Vanzelfsprekend zijn er tijdens Parckpop drank en hapjes te koop, betalen kan cash of met PIN. De bar heeft een PIN-apparaat, de mogelijkheid van betalen met PIN of cash is per kraam verschillend.

Vrijwillige bijdrage

Ook de organisatie van Parckpop Ilpendam ontkomt niet aan kostenstijgingen. Om het openlucht muziekfeest in de huidige vorm te kunnen voortzetten zijn donaties welkom. Dat kan via de website van Parckpop.

Live verslag

RTV Purmerend verzorgt zondagmiddag 27 augustus een live uitzending van Parckpop 2023, te zien en horen op het tvkanaal en YouTube van de omroep.