Zondagmiddagpodium 5 november met het Bontelevenslied

Koor en orkest van het Bontelevenslied staan op zondagmiddag 5 november op het podium van Triton. Dat belooft een spektakel, want het gezelschap staat bekend als meezingkoor. Trouwe bezoekers weten wat dat betekent. Meezingen en nog eens meezingen. En even de tekst vergeten? Geen nood. Er worden tekstboeken uitgedeeld, zodat liefhebbers uit volle borst mee kunnen doen. 

In de schijnwerpers

Het koor kent een gevarieerd oeuvre. Ze brengt zeemansliederen ten gehore maar ook smartlappen en hedendaagse muziek. Een gitarist, drummer en drie accordeonisten zorgen voor de begeleiding. Gehecht aan een liedje? Verzoeknummers kunnen in de pauze aangevraagd worden.

Eerder dit jaar trad het koor ook al op in Triton. Koorlid Henk Drost herinnert zich dat optreden. Drost: “ Het was heel geanimeerd en druk. Er moesten stoelen bijgesleept worden. Het is voor ons als koor ook heel leuk om mee te maken dat de muziek zo gewaardeerd wordt. Daar doen we het voor. Mensen een leuke, gezellige middag bezorgen.” 

Boodschap voor bezoekers

De boodschap van het koor sluit aan bij wat de immer actieve vrijwilligers groep achter het zondagmiddagpodium voor ogen heeft. “Wij verzorgen niet alleen de thee, maar maken een praatje en geven aandacht. Mensen waarderen dat ” 
Meer informatie over het koor? Klik op deze KNOP.

Wat,hoe en waar

Zondagmiddagpodium maakt het bezoekers makkelijk. Aanmelden hoeft niet. De optredens zijn van
14 uur 00 tot 16 uur 00. De kosten zijn 5 euro inclusief koffie of thee.
Locatie zondag 5 november, Wijkplein Where, Triton 73, Purmerend
Voor meer informatie contact: joopgerda166@kpnmail.nl of tel. 0653336150
Fotobewerking: E.Ruis