Koffie Lokaal

Vroege vogels, uitslapers, harde werkers of levensgenieters: Koffie Lokaal is er voor iedereen die wil weten wat er in Purmerend en omstreken gebeurt.

Koffie Lokaal is een gezellig radioprogramma met veel aandacht voor lokaal, regionaal en landelijk nieuws en achtergronden. Naast de actualiteit hoor je de meest uiteenlopende onderwerpen op het gebied van lokaal ondernemerschap,  kunst & cultuur en lifestyle.  Vroege vogels, uitslapers, harde werkers of levensgenieters: Koffie Lokaal is er  voor iedereen die wil weten wat er in Purmerend en omstreken gebeurt. 

Koffie Lokaal is een gevarieerd programma met veel muziek en interessante gasten. Het programma wordt iedere week live uitgezonden vanuit het unieke, monumentale gebouw en  voormalige Rijks-HBS ‘De Ark’ aan de Wilhelminalaan in Purmerend. Dus zet de latte machiato, de dubbele ristretto  of gewoon een kopje kruidenthee klaar en luister iedere woensdagmorgen vanaf tien uur naar Koffie Lokaal.

 

De halverwege de week ochtendshow wordt gepresenteerd door Linuccia Burghoorn en John Verweij. Koffie Lokaal wordt live uitgezonden op iedere woensdagmorgen van tien tot twaalf uur bij Radio Purmerend.