Nu

Zondag Brunch Radio

Elke zondagochtend van 10.00 tot 12.00 nodigen Cees Vink en Esther Perez-Vink je uit aan hun Zondag Brunch Radio-tafel. Er staat een bordje voor je klaar en een glaasje sinaasappelsap. Maar bovenal is deze zondagse brunch gevuld met de meest heerlijke muziek en gezellige praat.

Met Zondag Brunch Radio begin jij je zondagen echt relaxed. Sta op, trek je lekkerste kloffie aan, pak een kopje thee of koffie en duik op die heerlijke bank van je. Relax, want Cees en Esther hebben jouw Zondag Brunch al voor je klaar staan. 

Elke zondagochtend van 10.00 tot 12.00 brengen je gastheer en -vrouw jou de heerlijkste muziek. Het soort muziek waar in een drukke week geen tijd voor is - dat hoor je bij Zondag Brunch Radio. Een croissantje, wat te drinken, en altijd met een positieve gedachte van Peter Niesen als bijgerecht.

Het nieuws van de week wordt van ongezouten commentaar voorzien, de gekste gebeurtenissen in de wereld komen voorbij en er wordt luchtig gefilosofeerd over de Positieve Spreuk van Peter. Feel good muziek en de nieuwtjes waarover bij de koffiemachines wordt gepraat. Zondag Brunch Radio. Schuif aan en begin je zondag relaxed aan tafel bij Cees, Esther en Peter.

10:00 t/m 12:00

13:00 

Focus

FOCUS is het journalistieke actualiteitenprogramma van RTV Purmerend.


16:00 

Golden Years

In de Golden Years neemt Lau Dekkers je mee door de gouden jaren van de popmuziek, met veel informatie over de singles en de uitvoerende artiesten en leuke terugkomende items, zoals; Het album van de week, de kickplaat, de nummer 1 van toen en nu, Het verhaal achter deze single, Hollands goud, Dekkers Favoriet en nog veel meer leuks!


18:00 

Focus [herhaling]

Focus is hét journalistieke actualiteitenprogramma van Radio Purmerend.


19:00 

IndieZine (herhaling)

Elke week de beste Indie en het beste uit NL!


21:00 

Landslide

Landslide


23:00 

JazzUp (herhaling)

Zie voor meer informatie de reguliere uitzending van JazzUp.