Nu

ZO!

Wakker worden op zondag met Cees en Esther

ZO! Zondagochtend is het gezellige ochtendprogramma van RTV Purmerend. Met leuke weetjes, nieuwtjes uit jouw stad en regio, heerlijke muziek en goed gezelschap van Cees Vink en Esther Perez-Vink. Het programma wordt gemaakt door een tweetal wat niet onbekend is bij RTV Purmerend. Zowel samen als ieder afzonderlijk, hebben de makers/presentatoren jarenlange ervaring met het produceren en presenteren van radioprogramma's. Zij hebben nu de koppen bij elkaar gestoken om de zondagochtend van RTV Purmerend gezellig te maken. Cees en Esther zijn ook met elkaar getrouwd, wat het geluid van dit programma een extra tintje geeft.
ZO! Zondagochtend is een ontspannen 'feel-good' radioshow.
Een vrolijk ochtendprogramma voor de luisteraar die houdt van gezelligheid, lekkere muziek en die wil weten wat er speelt in de wereld in het algemeen en in en om Purmerend in het bijzonder.
ZO! Zondagochtend nodigt je uit om er bakkie bij te nemen. Smeer rustig je croissantje of broodje, en geniet van een fijne zondagochtend.
ZO! Zondagochtend, elke week van 09.00 tot 12.00 uur op RTV Purmerend (radio frequentie 104.9FM en televisie kanaal 36 Ziggo en 1390 KPN). Volg het ook op Facebook: www.facebook.com/Zondagochtend

09:00 t/m 12:00

11:00 

De Tijdmachine

Ga mee terug in de tijd op RTV Purmerend!


21:00 

Landslide

Landslide