PurPlus Magazine, jouw weekblad op de radio en hét radiomagazine van Purmerend.

PurPlus Magazine brengt elke donderdagochtend veel actuele en relevante informatie op bijvoorbeeld (para)medisch gebied, geld- en belastingen, kunst en cultuur, recreatie en ontspanning, lifestyle, media, mens en maatschappij. En natuurlijk fijne muziek, dwars door alle jaren heen en met voor ieder wat wils.

Met medewerking van vele(n) deskundigen, brengen wij informatie en entertainment. Denk bijvoorbeeld aan een een UIT-agenda, nieuwsflitsen, evenementeninformatie, bijzondere informatie over geld en uitkeringen en nog veel meer

Gastvrouw Esther Perez-Vink brengt elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur alles wat je interesseert. PurPlus Magazine, jouw weekblad op de radio. Elke week anders, elke week Live.

De uitzendingen zijn daarnaast on demand te beluisteren op de website via Uitzending Gemist. Ook de gesprekken met de gasten zijn apart on demand terug te horen. Bovendien is er elke zondag van 12.00 tot 13.00 de PurPlus Podcast Editie: een programma waar alle gesprekken achter elkaar zijn geplaatst en voorzien van gezellige muzikale omlijsting. Ideeal voor op de zondagmiddag.

Mail naar purplus@rtvpurmerend.nl om onderwerpen aan te dragen of voor vragen, suggesties, opmerkingen, verzoekjes of iets anders.