RTV Purmerend bestaat uit verschillende media; radio, tv & internet. Via deze media houden we Purmerend en omgeving op de hoogte van alles dat speelt in en rond de Marktstad.

Het bestuur van RTV Purmerend bestaat uit de volgende personen:
Voorzitter: Jacques Neeven
Secretaris: Gerrie Cramer
Penningmeester: Robert-Jan Bos
Bestuurslid P&O: Wim Lamberts
Bestuurslid Techniek & Faciliteiten: Ewoud SmitRadio Purmerend:

Radio Purmerend is hét radiostation van Purmerend en verzorgt uitzendingen gericht op de Regio Purmerend. Radio Purmerend is 24 uur per dag te ontvangen en draait volledig op vrijwilligers. De uitzendingen van Radio Purmerend zijn voor inwoners van Purmerend met een ZIGGO kabelaansluiting te beluisteren op 103.3FM. In en rond Purmerend kunt u Radio Purmerend beluisteren via de ether op 104.9FM .

Wereldwijd zijn de uitzendingen te beluisteren via onze internetstream (www.radiopurmerend.nl/live) en de iOS-app. Tijdens live uitzendingen kunt u de studio bellen op 0299 42 42 03.

TV Purmerend:

TV Purmerend bestaat uit twee delen; TekstTV en programma's. TekstTV verzorgt op het moment dat er geen programma's zijn een constante stroom van informatie over actualiteiten uit de regio. Op TV zenden wij onder meer raadsvergaderingen uit, specials en radio op TV.

TV Purmerend is 24 uur per dag te ontvangen voor iedere analoge en digitale kijker. Kijk voor meer informatie onder frequenties.