Stage & vacatures

Stage & vacatures

Werken bij dé lokale omroep is ook voor jou weggelegd!

RTV Purmerend is al bijna 25 jaar dé media-organisatie van Purmerend en omgeving. We verzorgen crossmediale uitzendingen waarbij onze radio-, televisie- en website actief met elkaar samenwerken en elkaar versterken. Dit doen wij met een groep enthousiaste vrijwilligers. Zij zetten zich allemaal met grote geestdrift in, verzorgen de radio- en televisie-uitzendingen, bedienen de sociale media en zijn aanwezig op vele evenementen in en om Purmerend om daar (al dan niet rechtstreeks) verslag van uit te brengen. Ook brengen wij de wekelijkse vergaderingen van de gemeenteraad en commissies in de huiskamers. 

We hebben voor veel functies een profiel gemaakt zodat je kunt kijken wat je leuk vindt en bij je past. Maar, mocht je iets anders willen doen dat past binnen onze activiteiten, bericht ons dan gerust! Klik op de vacature om er meer over te lezen.

Voor het programma Ondernemend Purmerend zoeken we specifieker naar onderstaande functies. Klik op de vacature om er meer over te lezen.

Geen passende vacatures beschikbaar? Stuur een open sollicitatie naar vacature@rtvpurmerend.nl.

RTV Purmerend

RTV Purmerend maakt een grote ontwikkeling door en dat uit zich in een alsmaar groeiende groep medewerkers en zich uitbreidende afdelingen. Om deze groei het hoofd te kunnen bieden, zijn wij altijd op zoek naar collega’s voor verschillende afdelingen en functies. Specifieke kennis is vaak niet noodzakelijk, een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid wel.

Het team vrijwilligers bestaat uit een fraaie mix van personen die nog actief deelnemen aan het bedrijfsleven of nog een opleiding volgen. Wij maken geen onderscheid en geven iedereen alle kansen om zich te ontwikkelen: lokale talenten, stagiairs, hobbyisten, gepensioneerden en herintreders. Maar ook gepassioneerde mensen die het mediavak willen leren toepassen (zoals o.a. stagiairs of leerlingen)… iedereen is welkom! Voorop staan een proactieve houding, communicatie en redactionele vaardigheden. Wij zoeken ook altijd naar de toegevoegde waarde die een nieuwe collega kan inbrengen en de continuïteit die kan worden geboden. Ons motto is dan ook: vrijwillig maar niet vrijblijvend.

Grijp deze kans en meld je snel aan als onze nieuwe collega! Je kunt gericht solliciteren op een van de openstaande vacatures of een open sollicitatie insturen via het daartoe bestemde contactformulier. Vermeldt in ieder geval altijd duidelijk welke functie je ambieert. Na aanmelding via digitale weg, wordt je uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek, waarin we met elkaar de meest geschikte plaats voor jou proberen te vinden. Je wordt vrijwel direct opgenomen in ons team en je krijgt dan al direct de kans om te laten zien waar jouw talenten liggen.

Maatschappelijke stages

RTV Purmerend onderschrijft van harte de maatschappelijke stages die landelijk in het onderwijssysteem zijn ingevoerd. Helaas kunnen wij geen invulling geven aan stages die op full-time basis uitgevoerd moeten worden. Een dag is vaak wel mogelijk!

Wij werken in een positieve onderlinge werksfeer, waarbij openheid en ontwikkeling alle ruimte krijgen en een omgeving bieden om op hoog niveau te presteren.