Je Voelt Het Weekend (Visual Radio)

Dit bruisende programma zit boordevol leuke en interessante onderwerpen waardoor je binnen no-time weer up-to-date bent over jouw Purmerend. VrijMiBo, Here's What Online Right Now & verschillende reportages uit de regio! Dus brand die radioknop elke vrijdag vast op 104.9 FM, stel ‘Je Voelt Het Weekend’ in als je startpagina en zet je volume op standje buren ruzie, want dit wil je niet missen!

Raymond Hagedoorn - De stem, de muziek, de verhalen, de energie, woorden schieten te kort voor deze alleskunner. Deze man beheerst radio vak tot in de puntjes. Als dj van ‘Je Voelt Het Weekend’ is hij verantwoordelijk voor de inhoud van het programma. Uren struinen over het internet, papiersnede‘s in zijn vingers van de kranten doorbladeren en gehoorbeschadiging van muziek luisteren, weet hij zich elke week weer te onderscheiden van de andere vrijdagmiddag shows. Kortom met deze radiomaker kan je weekend niet beter beginnen.

Stefan Hulst - is verantwoordelijk voor de tv-uitzending van ‘Je Voelt Het Weekend’ door de mooiste beelden op je netvlies te branden geeft hij het programma op de vrijdag een extra belevenis. Live schakelingen vanuit de studio en de straten van Purmerend weten door hem jouw beeldbuis te bereiken. 

Wietze Poelman - is medeverantwoordelijk voor de tv-uitzending van ‘Je Voelt Het Weekend’. Aan creativiteit ontbreekt het niet bij hem, samen met het team weet hij ‘Je Voelt Het Weekend’ elke week weer tot een ongekende hoogte te brengen. 

Justin Groot - De Benjamin van de groep, met zijn grote enthousiasme helpt hij het team om elke week weer een top uitzending uit de grond te stampen